Sauerlandoftexel.jouwweb.nl
Home » Texel

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland. Het eiland is gemiddeld 8 km breed en 20 km lang en heeft daarmee een oppervlakte van ongeveer 170 km². Texel beschikt over 30 kilometer strand en is daarmee een perfecte bestemming voor strandliefhebbers.

Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Van heerlijk tot rust komen in de natuur tot en met sportieve activiteiten  zoals fietsen, wandelen of zelfs parachutespringen. Texel is het hele jaar door een heerlijke bestemming voor een weekendje weg of een lange vakantie. Ervaar het echte eilandgevoel op Texel! 

Wakker worden midden in de natuur, wie wil dat nou niet? Op Texel kunt u kiezen uit heel veel verschillende soorten campings. Zo zijn er campings in de duinen, bij het bos of dicht bij een dorp. Of wat dacht u van een boerencamping ? Alle campings hebben diverse faciliteiten. Er zijn campings met een wasserette, speelweide, recreatieprogramma of restaurant. Bekijk het grootste campingaanbod van Texel en maak uw keuze.

Wilt u zo snel mogelijk kamperen op Texel bekijk de laste minute aanbiedingen . Ook zijn er campings waar uw hond meer dan welkom is ..

Geniet van een vakantie op een bungalowpark! Verspreid over Texel vindt u diverse parken, zowel grote als kleine bungalowparken. Ga voor een park dicht bij het Noordzeestrand, of midden in het bos.

Op Texel hoeft kiezen voor een bed & breakfast geen low-budgetkeuze te zijn. Dat bewijzen onze bijzondere B&B's. U kunt kiezen uit B&B's in een dorp, rustig gelegen in het buiten gebied of dicht bij het Noordzeestrand..

Komt u met een grote groep familie of vrienden naar Texel? Of heeft u een bedrijfsuitje? Bij ons kunt u kiezen uit diverse groepsaccommodaties. Alle groepsaccommodaties zijn makkelijk bereikbaar en van alle gemakken voorzien.

Op Texel heeft u keuze uit diverse hotels: van 2- sterren hotels tot en met luxe 4- sterren hotels . Ook de ligging van het hotel kunt u zelf bepalen. Wilt u een hotel dicht bij het strand of liever in de buurt van het bos ?

Bekijk het grootste aanbod vakantiehuizen op Texel.